Aktuelt

Vår resepsjonist, Renate Knudsen hadde 25/6-17 vært ansatt hos oss i 10 år, så har nå snart vært her i 11 år!

Sertifisering som Miljøfyrtårn bedrift

Kjære leverandør/kunde/samarbeidspartner

Thermo Control AS ble 17. oktober 2016 sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift!

Vi er veldig fornøyd med å ha gjennomført en slik prosess, og ser frem til de merverdiene dette kan gi oss på både kort og lang sikt. Vi skal aktivt bruke dette for å synliggjøre vårt miljøengasjement, noe som vil gi en positiv effekt på tilgang av gode kunder og spennende nye medarbeidere.

Vi har ulike rutiner og tiltak som vi ønsker å følge opp i tiden fremover, og oppfordrer gjerne våre gode relasjoner til å vurdere egen miljøfokus og hvilke verdier dette kan gi dere.

Vår samarbeidspartner for Miljøfyrtårn sertifikatet er Green Focus AS v/ Ann-Kristin Fossum: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ny Daglig leder i Thermo Control AS

Arne Andresen, ny daglig leder i Thermo Control AS.

Arne Andresen (47)startet 1. oktober som ny daglig leder hos Thermo Control AS. Arne Andresen er utdannet ingeniør og økonom, har over 20 års erfaring fra kjøle og ventilasjonsbransjen. Andresen kommer fra stillingen som adm. direktør i Novema Aggregater AS.

Thermo Control AS tar miljøet på alvor og er medlem i EL-retur og bidrar til den landsomfattende returordningen for elektroniske og elektriske produkter

SØK