Thermo Control har blitt leverandør av Komfovent luftbehandlingsaggregater

Thermo Control overtar Komfovent agenturet i Norge.

Thermo Control AS har overtatt agenturet for Komfovent ventilasjonsaggregater fra Novema Aggregater AS fra 1. juli i år.

Aggregatene produseres av Amalva UAB som er representert i 18 land i Europa. Produsenten disponerer et helt nytt fabrikkanlegg på 30 000 m2 utenfor Vilnius, og har 360 ansatte. Selskapet produserer etter ISO 9001 og ISO 14001, samt innehar Eurovent sertifisering.

– Jeg har samarbeidet med denne produsenten i 10 år fra min tid i Novema Aggregater AS, og kjenner de som en seriøs og dyktig produsent som har hatt en stor ekspansjon og utvikling de senere årene, sier daglig leder Arne Andresen.
– Nå kan vi tilby standardaggregater og aggregater med spesialmål fra 900 m3/h og opptil 100 000 m3/h for innen-/utendørs utførelse med rotor-, kryss-, og batterivekslere. Med ulike batterikombinasjoner og med/uten automatikk og intern kabling.

Thermo Control vil sammen deres med øvrige produktportefølje vise Komfovent produkter under VVS-dagene på Lillestrøm 17-19 oktober 2012.

Thermo Control AS tar miljøet på alvor og er medlem i EL-retur og bidrar til den landsomfattende returordningen for elektroniske og elektriske produkter

SØK