Sertifisering som Miljøfyrtårn bedrift

Kjære leverandør/kunde/samarbeidspartner

Thermo Control AS ble 17. oktober 2016 sertifisert som Miljøfyrtårn bedrift!

Vi er veldig fornøyd med å ha gjennomført en slik prosess, og ser frem til de merverdiene dette kan gi oss på både kort og lang sikt. Vi skal aktivt bruke dette for å synliggjøre vårt miljøengasjement, noe som vil gi en positiv effekt på tilgang av gode kunder og spennende nye medarbeidere.

Vi har ulike rutiner og tiltak som vi ønsker å følge opp i tiden fremover, og oppfordrer gjerne våre gode relasjoner til å vurdere egen miljøfokus og hvilke verdier dette kan gi dere.

Vår samarbeidspartner for Miljøfyrtårn sertifikatet er Green Focus AS v/ Ann-Kristin Fossum: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Her er noen positive elementer med å Miljøfyrtårnsertifisert:

Økonomiske fordeler
Vi har på bakgrunn av sertifiseringen sett at vi har fått mer kontroll på energiforbruk, billigere avfallsavtaler, bedre innkjøpsrutiner og innkjøpsavtaler, lavere sykefravær med bedre HMS.

Markedseffekt
Stadig flere i vår bransje har fokus på miljø, og ved at Miljøfyrtårn er den mest anerkjente av sertifiseringene er det en svært positiv effekt og markedsverdi å kunne bruke det i vår markedsføring.

Med vennlig hilsen

Arne Andresen
Daglig leder

Her fra utdelingen av sertifikatet i Oslo Rådhus.

Thermo Control AS tar miljøet på alvor og er medlem i EL-retur og bidrar til den landsomfattende returordningen for elektroniske og elektriske produkter

SØK