Om oss

Thermo Control AS er en av markedets ledende leverandør av kuldeanlegg, komfortkjøling, varmepumper og luftbehandlingsaggregater til det profesjonelle markedet.

Vi er landsdekkende med våre avdelinger i Oslo, Fredrikstad, Trondheim, Bergen, Stavanger og Harstad. Thermo Control AS importerer og representerer kjente merkevarer som Carrier, Fujitsu, Tecnair og Komfovent. Våre produkter distribueres til installatører, tekniske entreprenører, rørleggere og forhandlere over hele Norge.

I tillegg til å være ren vareleverandør har vi også egen prosjektavdeling, montasjeavdeling, serviceavdelinger (inkl. 24 timers vaktordning).

Thermo Control ble etablert i 1997 og har utviklet seg fra å være et selvstendig selskap med lokasjon i Oslo til dagens modell, med 6 selvstendige selskaper fordelt over hele Norge med over 50 ansatte. Vi besitter høy kompetanse innen kuldeteknikk og våre ansatte har lang bransjeerfaring og tung fagkunnskap.

Thermo Control AS tar miljøet på alvor og er medlem i EL-retur og bidrar til den landsomfattende returordningen for elektroniske og elektriske produkter

SØK